Njoftim për studentët e vitit të IV-të-Fakulteti JURIDIK

17 Mars 2017

Njoftohen studentët e vitit të IV-të-Fakulteti Juridik që nesër me dt.18.03.2017( E shtunë) duke filluar nga ora 11:00-12:30 dhe 12:45-14:15  do të mbani ligjërata bllokë nga lënda “E drejta ndërkombëtare private”Prof.Hajredin Kuçi.

Kurse për dy javët e ardhshme,pra me dt.25.03.2017(E shtunë) dhe 01.04.2017(E shtunë) nuk do të mbani ligjërata nga kjo lëndë.

Gjithë të mirat!

Share: