Njoftim për studentët e vitit të parë (grupi pa shkëputje nga puna) të fakultetit Ekonomik

30 Dhjetor 2016
 
Njoftohen studentët e vitit të parë të fakultetit Ekonomik që sot, me datë 30.12.2016, do të zëvendësohen ushtrimet e humbura me datë 29.12.2016 në lëndën “Matematikë për ekonomi dhe biznes” me Ass.Roberta Bajrami në terminin prej 18:45-20:15.
 
Administrata
 

Share: