Njoftim për studentët e vitit të parë të fakultetit Ekonomik

2 Maj 2017

Njoftohen të gjithë studentët e vitit të parë të fakultetit Ekonomik që për shkak të mungesës së prof. Albulena Kastrati ditën e Enjte me datë 04.05.2017 , ligjeratat dhe ushtrimet në lëndën e Makroekonomisë do të mbahen në terminet si vijon:

Ditë e Enjte me datë 04.05.2017/ Ushtrime me Asistentin Donat Rexha

Grupi i rregullt: 13:00-14:30 14:45-16:15  dhe Grupi Pashkëputje: 16:30-18:00 18:10-19:40

 

Ditë e Enjte me datë 11.05.2017/ Ligjërata me profesoreshën Albulena Kastrati

Grupi i rregullt: 13:00-14:30 14:45-16:15  dhe Grupi Pashkëputje: 16:30-18:00 18:10-19:40 

 

Administrata

Share: