Njoftim për studentët e vitit të parë të fakultetit Juridik- dega në Ferizaj

2 Maj 2017

Njoftohen të gjithë studentët e vitit të parë të fakultetit Juridik që nesër me datë 03.05.2017, për shkak të mungesës së asistentit Qazim Reka nuk do të mbahen ushtrimet e parapara për terminet 14:00 – 14:45 dhe 18:10 – 18:55.

 

Administrata

Share: