Njoftim për studentët e vitit të parë të fakultetit Shkenca Sociale, dega në Ferizaj

31 Mars 2017
Njoftohen studentet e vitit të parë  të fakultetit Shkenca Sociale, dega në Ferizaj që për shkak të mungesës së prof. Mimoza Hasani Pllana me datë 12.04.2017 dhe 19.04.2017, ligjeratat në lëndën Rexitim dhe Lexim Artisitk do të zëvendësohen si vijon:
 
Ligjeratat e humbura të datës 12.04.2017 do të zëvendësohet me datë 05.04.2017 nga ora 10:00 – 11:30
Ligjeratat e humbura të datës 19.04.2017 do të zëvendësohet me datë 26.04.2017 nga ora 10:00 – 11:30
 
 
Administrata
 
 

Share: