Njoftim për studentët e vitit të parë të fakultetit Shkenca Sociale

27 Dhjetor 2016

Njoftohen studentët e vitit të parë të fakultetit Shkenca Sociale që sot me datë 27.12.2016 do të mbahen ligjeratat në lëndët ” Të folurit bukur” me prof. Mimoza Doko dhe ” Art figurativ” me prof. Emrush Xhemajlin të planifikuara sipas orarit me datën 30.12.2016.

Ligjeratat do te mbahen në terminet:
Në lëndën “Art figurativ” 13:00-14:30 grupi rregullt, 18:45-20:15 pa shkeputje nga pune 
Në lëndën “Të folurit bukur” 15:00-16:30 grupi i rregullt, 17:00-18:30 pa shkeputje nga puna 
 
Administrata

Share: