Njoftim për studentët e vitit të I-rë , Fakulteti EKONOMIK

9 Dhjetor 2016

Njoftohen studentët e vitit të I-rë të Fakultetit Ekonomik,që me datë 13.12.2016 (E martë) ligjëratat nga lënda : Gjuhë angleze me Prof. Laura Naka-Koshi do të mbahen në ora 10:00 – 11:30 dhe ushtrimet në ora 11:45 – 12:30 .

Suksese,

Administrata!

Share: