Njoftim për studentët e vitit të I-rë – Fakulteti EKONOMIK

16 Dhjetor 2016

Njoftohen studentët e vitit të I-rë që me dt 21.12.2016 (E mërkurë) ligjëratat nga lënda ” Matematikë” me Prof. Lulzim Bytyqi do të mbahen nga ora 09:15 – 10:45 dhe 11:00 – 12:30  për arsye se me datë 04.01.2017(E mërkurë) Profesori do të jetë jashtë vendit dhe ligjërata nuk do të mbahet.

Suksese !  

Administrata .

Share: