Njoftim për studentët e vitit të I-rë – Fakulteti EKONOMIK

26 Prill 2017

Përshëndetje të nderuar studentë , ju njoftojmë që me dt.01.06.2017 ligjërata nga lënda ” Statistikë për ekonomi dhe biznes” me Profesoreshën Gelina Maliqi nuk do të mbahet, para zëvëndësimi do të bëhet në orarin siç vijon :

Me dt. 04.05.2017 nga ora 09:00-10:30 10:45-12:15 dhe 12:30-14:00 

Si dhe atë me dt. 11.05.2017 nga ora:  09:00-10:30 10:45-12:15 dhe 12:30-14:00.

Ju faleminderit për mirëkuptim.

Suksese !

Share: