Njoftim për studentët e vitit të I-rë – Fakulteti SHKENCA SOCIALE

13 Dhjetor 2016

Përshëndetje të nderuara kolege,ju njoftojmë që me dt.15.12.2016 (E enjte) do të mbani parazëvendësim të orëve në lëndën”Kulturë Gjuhe”Prof.Jeton Kelmendi.

Orari i zëvendësimit të ligjëratave do të jetë siç vijon:

Me dt.15.12.2016(E enjte)ligjëratat duke filluar nga ora 09:00-10:30 dhe ushtrimet duke filluar nga ora 10:45-11:30.

Gjithë të mirat,

Administrata!

Share: