Njoftim për studentët e vitit të tretë të fakultetit Ekonomik, drejtimi Menaxhment dhe Informatikë

4 Prill 2017

Njoftohen studentët e vitit të tretë të fakultetit Ekonomik, drejtimi Menaxhment dhe Informatikë , dega në Ferizaj që sot me datën 04.04.2017 , në orarin e ushtrimeve do të mbahen orët e ligjëratave në lëndën Menaxhim Strategjik me prof. Naim Ismajli në terminet 15:00-16:30(grupi i rregullt) dhe 18:15-19:45(grupi pashkëputje). Ndërsa ditën e Enjte me datë 06.04.2017 në terminet 15:00-16:30(grupi i rregullt) dhe 16:30-18:00(grupi pashkeputje) do të mbahen orët e ushtrimeve me prof. Baki Rexhepi.

 

Administrata

Share: