Njoftim për studentët e vitit të tretë të fakultetit Juridik

5 Dhjetor 2016

Njoftohen studentët e vitit të tretë të fakultetit Juridik, që për shkak të mungesës së prof. Driton Muharremit me datë 13.12.2016, nesër me datë 06.12.2016 , përpos ligjeratave të rregullta në lëndën “Procedura Penale” ligjeratat në këtë lëndë do të mbahen edhe në terminet e lëndës “E drejta Evropiane”, prej 13:00-14:30 dhe 17:00-18:30. Ndërsa me datë 13.12.2016 do të zëvendësohen ligjeratat e humbura në lëndën “E drejta evropiane” në terminet e lëndës “Procedura penale”.

 

Administrata

 

Share: