Njoftim për studentet e vitit të tretë të fakultetit Shkenca Sociale

27 Dhjetor 2016

Njoftohen studentët e vitit të tretë të fakultetit të Shkencave Sociale që  këtë të enjte me datë 29.12.2016, nga ora 14:00-16:00 kemi organizuar  orët praktike, nga  lënda “Edukata Fizike me Metodologji”.

Pra ditën e enjte  do të mbahen orët e rregullta në sallën e sporteve në Fakultetin e Kulturës Fizike dhe Sportit, kampusi në Prishtinë nga ora 14:00- 16:00,

Transporti tash më është i organizuar dhe Autobusët do të jenë në parkingun e Viva Fresh (në vendin e njëjtë nga hera e kaluar) në Ferizaj nga ora 11:30, nisja do të bëhet në ora 12:00, dhe kthimi pas përfundimit të ligjëratave.

Administrata

 

Share: