Njoftim për studentët e vitit të tretë të fakultetit Shkenca Sociale

30 Nëntor 2016

Njoftohen studentët e vitit të tretë të fakultetit Shkenca Sociale që  këtë të shtune 03.12.2016, nga ora 11:00-13:00 do të mbahen orët praktike nga  lënda “Edukata Fizike me Metodologji” në kampusin e Prishtinës. Prandaj ditën e enjte nuk do të mbahen orët e rregullta që janë të parapara sipas orarit.

Transporti tash më është i organizuar dhe Autobusët do te jenë në parkingun e VIVA FRESH në Ferizaj nga ora 09:45, nisja do të bëhet në ora 10:00, dhe kthimi pas përfundimit të ligjëratave, përafërsisht nga ora 13:30.

Administrata

 

Share: