Njoftim/Qeveria e Shteteve të Bashkuara të Amerikës ofron bursa studimi për studentët kosovarë

8 Dhjetor 2016

Të nderuar studentë,

Ju ftojmë të merrni pjesë në prezantimin për mundësitë e përfitimit të bursave për studentët kosovarë, në universitete të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në nivelin bachelor, master dhe të doktoratës.

Prezantimi do të bëhet nga përfaqësuesit e projektit: Study in the USA, të cilët do të flasin për kriteret e aplikimit në fushat e caktuara studimore, më 21 dhjetor  2016, ora 11.30, në sallën e bibliotekës,

 Kolegji AAB, Ferizaj.

 

Ju mirëpresim!

Share: