Pas 15 ditësh përgatitje intensive në kurset e Kolegjit AAB, maturantët nesër i nënshtrohen Testit të Maturës

21 Qershor 2024

Për 15 ditë me radhë në Kolegjin AAB janë ofruar kurse falas përgatitore për Testin e Maturës, ku morën pjesë mijëra maturantë nga të gjitha komunat e Kosovës.

Testi i Maturës do të mbahet nesër, ku maturantët do të dëshmojnë njohuritë dhe përgatitjet që kanë marrë gjatë pjesëmarrjes në këto kurse.

Ne ju mirëpresim të bëheni pjesë e jona pas shpalljes së rezultateve.

Suksese maturantë!

Share: