Përfaqësues nga banka ProCredit vizitojnë degën e Kolegjit AAB në Ferizaj

29 Tetor 2022

Në degën e Kolegjit AAB në Ferizaj ishin në vizitë përfaqësuesit e bankës ProCredit të cilët u mirëpritën nga drejtori i kësaj dege, prof. dr. Shaip Bytyqi. Përfaqësuesit e bankës vizituan edhe zyrtaren e marketingut në këtë kampus, e cila u prezantoi sallat e ligjëratave dhe gjithë hapërat e tjera pë studentë.
Gjatë kësaj vizite studentët e Fakultetit Ekonomik të Kolegjit AAB në Ferizaj, patën mundësinë të njoftohen mbi mundësinë për praktikë dhe punësim në këtë bankë.
Përveç kësaj, u mbajt një ligjëratë për studentë me temën ‘’Pako Pro Student”, që ka të bëjë me hapjen e llogarive për studentët e Kolegjit AAB me 0% provizion.

Share: