Përfaqësuesit e klinikës “Medbo” vizitojnë Kolegjin AAB, takohen me prorektoren dhe drejtoreshën e LINGUA

24 Prill 2024
The representatives of the "Medbo" clinic visit the AAB College, meet with the vice-rector and the director of LINGUA

Prorektorja për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Bashkëpunim Venera Llunji, bashkë me drejtoreshën e LINGUA-s Blerina Osmani, kanë mirëpritur në takim përfaqësuesit e klinikës “Medbo – Medizinische Einrightungen des Bezirks Oberpfalz-KU”.

Takimi u mbajt për të biseduar rreth bashkëpunimit mes tri palëve pjesëmarrëse dhe në interes të studentëve të Kolegjit AAB, në avancimin e tyre profesional dhe akademik.

Përfaqësuesit e kësaj klinike do mbajnë një tryezë pune me studentët dhe me përfaqësues të Unionit Studentor në Kolegjin AAB.

Share: