Presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leven i përgjigjet studentes së AAB-së, Festina Kurteshi

15 Janar 2021

Në kuadër të aktivitetit #AskthePresident të organizuar nga Komisioni Evropian, presidentja e këtij institucioni të rëndësishëm, znj. Ursula von der Leyen, në mesin e shumë e shumë pyetjeve, ka përzgjedhur t’ i përgjigjet studentes së Kolegjit AAB, Festina Kurteshi, e cila studion në Fakultetin e Administratës Publike, programi Shkenca Politike dhe Diplomaci.

Festina vijon studimet në vitin e dytë, ndërsa krahas studimeve ajo vazhdon të mbetet e angazhuar në shumë aktivitete për zhvillimin dhe përgatitjen e saj profesionale.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19