Profesoresha e Kolegjit AAB ftohet për një javë ligjërim në Universitetin e Sllovakisë

16 Shkurt 2023
The professor of the AAB College is invited for a week of lectures at the University of Slovakia

Profesoresha e Fakultetit të Gjuhës Angleze të Kolegjit AAB, Eriona Ajvazi, është ftuar për një javë ligjërim në Universitetin “Matej Bel” të Sllovakisë. Ligjërimi u bë në departamentin e studimeve angleze dhe amerikane të universitetit, që shquhet për cilësinë e mësimdhënies dhe kërkimit shkencor.

Ajvazi foli për morfologjinë, gramatikën dhe shkathtësitë gjuhësore ndërsa u bë prezantim mbi hapësirat arsimore në Kosovë, por edhe rreth përdorimit të gjuhës angleze në Kosovë në krahasim me gjuhë të tjera.

Share: