Profesoresha Elida Hadro merr pjesë në takimin përgatitor për “Digital Skills Festival” me Kolegjin AAB si partner

29 Prill 2024
Professor Elida Hadro participates in the preparatory meeting for the "Digital Skills Festival" with AAB College as a partner

Me 25 maj do të mbahet “Digital Skills Festival” ku Kolegji AAB do të jetë partner. Në lidhje me organizimin dhe mbarëvajtjen e festivalit profesoresha Elida Hadro ka marrë pjesë në takimin përgatitor.

Gjatë këtij takimi u diskutuan aktivitetet dhe logjistika e nevojshme për zbatimin e tyre në hapësirat e ITP në Prizren.

Profesoresha Hadro ka bërë një prezantim rreth institucionit dhe vetes për t’u njohur më mirë me universitetet tjera pjesëmarrëse në këtë takim.

Në këtë festival pritet të marrin pjesë studentët dhe stafi i Kolegjit AAB, ndërsa temat kryesore do të jenë:

Share: