Profesori polak Walter Janusz Zelazny, ligjëratë speciale për studentët e AAB-së

30 Prill 2016

Profesori polak Walter Janusz Zelazny, mbanë ligjëratë speciale për studentët e AAB-së, në temën: “Ku ndodhet në kuptimin politik Perëndimi e ku Lindja, si dhe ku është Veriu e ku Jugu, nëse bëhet e qartë se në mes nuk ka Qendër?”.

Ligjërata do të mbahet të martën, më 3 maj 2016, nga ora 12: 30, në objekti II- salla 501, në Kolegjin AAB në Prishtinë.

Ligjërata është e hapur për të gjithë të interesuarit.

Ju mirëpresim!

Share: