Programi Arsimor Ekzekutiv në Dizajnin e Brendshëm dhe Inovacionin e Produktit vazhdon me zhvillimin e ligjëratave të radhës

18 Mars 2024
The Executive Education Program in Interior Design and Product Innovation continues with the development of the next lectures

Janë përmbyllur suksesshëm ligjëratat e radhës në Programin Arsimor Ekzekutiv në Dizajnin e Brendshëm dhe Inovacionin e Produktit, i mbështetur nga Usaid Kosovo Compete Activity.

Ligjëratat ofrohen nga profesorët e njohur të Universitetit të Bolonjës dhe Kolegjit AAB. Ky program është një mundësi e jashtëzakonshme për të zgjeruar njohuritë dhe aftësitë në fushën e përpunimit të drurit në një mjedis të mbështetur nga profesionistët e njohur dhe të përkushtuar.

Andaj mos humbni mundësinë për të rritur potencialin tuaj profesional. Aplikoni sot për të marrë pjesë në këtë rrugëtim të rëndësishëm drejt suksesit në fushën e përpunimit të drurit!

Share: