Prorektorja e Kolegjit AAB takohet me ambasadorin çek në Kosovë në shënimin e Ditës Kombëtare të Çekisë

30 Tetor 2023
The vice-rector of the AAB College meets with the Czech ambassador in Kosovo to mark the Czech National Day

Në një ceremoni që u mbajt me 27 tetor e cila shënon Ditën Kombëtare të Çekisë ishte e ftuar edhe prorektorja e Kolegjit AAB Venera Llunji.

Të pranishëm në këtë ceremoni ishin përfaqësuesit shtetëror, deputetët, përfaqësuesit nga shoqëria civile dhe diplomatë të huaj, të cilët u përshëndetën në fjalimin e ambasadorit çek në Kosovë  z. Bohumil Mazanek dhe të kryeministrit Albin Kurti.

Prorektorja Llunji pati një bisedë me ambasadorin Mazanek të cilin e njoftoi për Kolegjin AAB, me sukseset e arritura në fushën e arsimit të lartë derisa e ftoi për bashkëbisedim dhe ligjëratë me studentët.

Share: