Prorektorja Venera Llunji takohet me Koordinatoren e Programeve Ndërkombëtare  të Universitetit Masaryk

1 Dhjetor 2023
Vice-Rector Venera Llunji meets with the Coordinator of International Programs of Masaryk University

Prorektorja e Kolegjit AAB Venera Llunji po vazhdon takimet e rëndësishme në Universitetin Masaryk në Çeki, ku kësaj radhe është takuar me Koordinatoren e Programeve Ndërkombëtare Vera Honzikova.

Koordinatorja Honzikova merret me integrimin e studentëve të ardhur nga programi Erasmus+ të Universitetit Masaryk.

Gjatë takimit u përfshinë tema që variojnë nga programet orientuese të krijuara për të përshtatur studentët ndërkombëtarë në nuancat kulturore të shtëpisë së tyre akademike, deri te strategjitë e reja për nxitjen e bashkëpunimeve ndërkulturore midis pjesëmarrësve.

Tutje u bisedua edhe për detajet e mbështetjes logjistike, mentorimit akademik dhe për iniciativat të angazhimit të studentëve dhe të komunitetit, në mënyrë që studentët nga Kolegji AAB dhe tjerat institucione të ndjehen të mirëpritur.

Share: