QAPI – Programi dimëror për zhvillim profesional të personelit 2023

13 Shkurt 2023
QAPI - Winter program for professional development of personnel 2023

Qendra për Aftësim Profesional dhe Inovacion (QAPI), fton të interesuarit të bëhen pjesë e trajnimeve profesionale që do mbahen gjatë muaji shkurt në Kolegjin AAB, në kuadër të Programit Dimëror 2023 për zhvillimin profesional të personelit.

Trajnimet do mbahen me datën 23 shkurt, nga ora 09:00-16:30 në Kolegjin AAB, të cilat do ofrohen falas për stafin. Rektorati i AAB dhe QAPI do certifikojnë pjesëmarrësit, të cilët kryejnë të gjitha kërkesat e programit dhe marrin pjesë në tërë seancat ditore.

Numri i lejuar i pjesëmarrësve në këtë trajnim është 25. Një kandidat nuk mund të regjistrohet në dy trajnime për të njëjtën datë. Për t’u bërë pjesë e trajnimeve duhet të regjistroheni në këtë link.

Share: