Qeveria e Hungarisë ofron 50 bursa për studentët kosovarë

13 Janar 2017

Në kuadër të programit për Bashkëpunim  Shkencor dhe Edukativ,  Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë të Republikës së Kosovës,  në bashkëpunim me Ministrin e Kapaciteteve Njerëzore të Republikës së Hungarisë,  ndanë 50 bursa për studentët kosovarë, prej të cilave 25 bursa për studimet bachelor, 20 për studime master dhe 5 për studime të doktoratës,  për periudhën 2017-2019.

Bursa mbulon këto shpenzime:

Informata të detajuara lidhur me aplikimin si dhe gjetjen e institucionit universitar në të cilin dëshironi të aplikoni mund t’i gjeni në linkun e më poshtëm: www.stipendiumhungaricum.hu

Afati i fundit për aplikim për bursë është deri më 5 mars 2017

Për çdo pyetje shtesë lidhur me konkursin dhe aplikimin ju lutem mos hezitoni të paraqiteni në zyrën për Bashkëpunim Ndërkombëtar të Kolegjit AAB, në Objektin nr. 5, apo të na kontaktoni;  tel:  038 600 005 106, e:mail [email protected]         

Kolegji AAB ju uron suksese të gjithë aplikuesve!

Share: