Rektori i Kolegjit AAB Lulzim Tafa nderohet me titullin “Doctor of Literature” në Kongresin Botëror të Poetëve

2 Tetor 2023
Rector of AAB College Lulzim Tafa is honored with the title "Doctor of Literature" at the World Congress of Poets

Me titullin më të lartë “Doctor of Literature” është nderuar rektori i Kolegjit AAB Lulzim Tafa ndërsa mori pjesë në Kongresin Botëror të Poetëve.

Tafa ka marrë këtë titull në mesin e 8 poetëve tjerë që ka nderuar gjithashtu ky kongres.

Kongresi Botëror i Poetëve këtë radhë është zhvilluar në një anije e cila u nis nga Roma në Maltë, Greqi dhe përsëri në Itali, ku morën pjesë poetët nga mbarë bota.

Share: