Rektori i Kolegjit AAB pritet në takim nga Rektori i Universitetit Metropolitan të Tiranës

23 Dhjetor 2022

Rektori i Kolegjit AAB, prof. Bujar Demjaha është pritur nga Rektori i Universitetit Metropolitan të Tiranës, Prof. Dr. Nikolla Civici.

Z.Demjaha ishte i shoqëruar nga Prof. Xhavit Rexhaj, dhe Prof. Naim Telaku të Kolegjit AAB, ndërsa në takim u fol për mundësitë e rritjes së bashkëpunimit në fusha të ndryshme, sidomos në teknologjinë informative, arkitekturën dhe ekonominë.

Share: