Sfidat e mësimdhënies dhe mësimnxënies së gjuhës angleze si gjuhë e huaj

6 Mars 2019

Nën moton “Le të festojmë duke mësuar”, Fakulteti i Gjuhës Angleze, në shënim të 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, organizon aktivitetin “Sfidat e mësimdhënies dhe mësimnxënies së gjuhës angleze si gjuhë e huaj”.

Panelistë do te jenë ekspertë të metodologjisë së mësimdhënies.

Aktiviteti do të mbahet në Teatrin Kamertal, Kolegji AAB, kati i IV-të.

 

 

Share: