Stafi akademik i AAB-së pjesë e punëtorisë ICE-ASSORESTAURO në Itali

16 Maj 2015

Shyqri Nimani, Fitim Aliu  dhe Bujar Demjaha,  mësimdhënës të rregullt në Fakultetin e Arteve dhe Arkitekturës të AAB-ë, kanë marrë pjesë  në punëtorinë ICE-ASSORESTAURO- Training and commercial visit to Italy for Foreign Architects and Restorers, të organizuar nga  Qeveria e Italisë në bashkëpunim me Agjencinë Italiane të Tregtisë (ITA).

Mësimdhënësit e AAB-së ishin të vetmit që e kanë përfaqësuar Republikën e Kosovës në këtë aktivitet, punimet e së cilit zgjatën për një javë me radhë.

Share: