Stipendium Hungaricum hap thirrjen për bursa për studime në Hungari

18 Dhjetor 2019

Njoftohen të gjithë studentët e interesuar të nivelit baçelor e master, se programi Stipendium Hungaricum ka hapur thirrjen për aplikim për bursa për studentët e interesuar për studime në Hungari, në nivelin bachelor, maser apo doktoratë.

Për mënyrën e aplikimit detajet i gjeni në faqen zyrtare të Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë së Kosovës (MAShT) https://masht.rks-gov.net/ si dhe në faqen zyrtare të programit të bursave http://studyinhungary.hu/blog/stipendium-hungaricum-call-for-applications-2020-2021?s=3

Afati i fundit për aplikim është 15 janar 2020.

Ky program u mundësua falë bashkëpunimit ndërmjet MAShT-it, Ministrisë për Arsim të Lartë dhe Shkencë të Hungarisë dhe ambasadës së Hungarisë në Kosovë.

Më poshtë i gjeni dokumentet relevante për këtë program:

Njoftimi për programin Stipendium Hungaricum

Thirrja për bachelor dhe master 

Thirrja për doktoratë

 

 

Share: