Studentët e AAB-së pjesë e Jurisë Studentore të European Film Awards

9 Dhjetor 2020

Altin Selmani, student i Fakultetit të Komunikimit Masiv në Kolegjin AAB, do të jetë përfaqësues i jurisë pesë anëtarëshe të studentëve të Kolegjit AAB, në Jurinë Studentore të Universiteteve Evropiane (EUFA), në edicionin e 33-të, të EFAs2020 (European Film Awards).

Për shkak të rrethanave të krijuara globale nga pandemia Covid-19, edicioni i sivjetmë që zgjat nga 08 dhjetor – 12 dhjetor 2020, do të mbahet përmes një serie ngjarjesh virtuale.

Në mesin e 25 delegatëve të tjerë nga vende të ndryshme të Evropës, Altini do të përcjellë votën e jurisë së AAB-së në këtë ngjarje të rëndësishme të filmit. Krahas kësaj, ai do të marrë pjesë në një varg aktivitetesh që organizohen online në edicionin e sivjetmë të EFAs2020.

Juria e përzgjedhur e studentëve të AAB-së, ka punuar ngushtë me profesorin Fatos Berisha, i cili edhe ka kontribuar në anëtarësimin e Kolegjit AAB në këtë rrjet.

Kujtojmë se Kolegji AAB, është i vetmi institucion në Kosovë që është anëtar i këtij rrjeti, i anëtarësuar nga shtatori 2020.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19