Studentët e Fakuletit Juridik të Kolegjit AAB po vijojnë praktikën në Fondin për të Drejtën Humanitare në Kosovë

7 Maj 2018

Emrolina Gashi dhe Sylejman Berisha, studentë të vitit të katërt të Fakultetit Juridik të Kolegjit AAB po vijojnë praktikën në Fondin për të Drejtën Humanitare në Kosovë, me monitorimin e seancave gjyqësore për Krime Lufte.

Nga kjo praktikë, të cilën e kanë filluar në tetor të vitit 2017 e që është me mundësi vazhdimi, Emrolina dhe Sylejmani kanë shënuar progres në zhvillimin profesional të  drejtësisë në fushën penale.

 

Share: