Studentët e Fakulteti Juridik të degës së Ferizajt, vizituan Qendrën Korrektuese në Lipjan

17 Maj 2015

Studentët e Fakultetit Juridik të Kolegjit AAB, dega në Ferizaj, në kuadër të lëndës “Penologjia”,  të shoqëruar nga mësimdhënësit Artan Fejzullahu dhe Mensut Ademit, realizuan një vizitë studimore në Qendrën Korrektuese në Lipjan.

 Studentët  u njoftuan  së afërmi me organizmin e institucionit korrektuese, trajtimin dhe riintegrimin e të dënuarve.

Share: