Studentët e Kolegjit AAB, dega në Gjakovë, vizituan fëmijët me aftësi të veçanta në Gjakovë

2 Qershor 2017

Studentët e vitit të 2-të, të Fakultetit të Shkencave Sociale të Kolegjit AAB, dega në Gjakovë, me rastin e 1 Qershorit, Ditës Ndërkombëtare për të Drejtat e Fëmijëve, vizituan fëmijët me aftësi të veçanta në Gjakovë.

Gjatë kësaj vizite studentët u njoftuan për së afërmi me gjendjen e tyre dhe aktivitete që zhvillohen në ambientet e tyre, si dhe shprehën gatishmëri për bashkëpunim në të ardhmen. 

Share: