Studentët e Kolegjit AAB shijojnë performancën artistike “Jepi ngjyra jetës” që flet për fuqizimin e gruas

17 Nëntor 2023
AAB College students enjoy the artistic performance "Give color to life" that talks about women's empowerment

Përmes një performance artistike që flet për fuqizimin e gruas dy protagonistet Anisa Ismaili dhe Fitore Broqi kanë krijuar një atmosferë tejet të ngrohtë në Teatrin Kamertal të Kolegjit AAB.

Kjo performancë e cila zgjati më shumë se gjysmë ore trajtoi ëndrrat, dëshirat dhe ambiciet e grave të cilat janë ndërprerë si shkak i paragjykimeve ndër vite nga shoqëria.

Në teatër morën pjesë studentët e Fakultetit të Psikologjisë dhe të Fakultetit të Komunikimit Masiv të shoqëruar nga profesorët Naim Telaku dhe Mentor Shala, të cilët përcollën me ëndje secilën minutë të sjellur nga aktoret.

E kuruar deri në detaje kjo performancë paraqiste së pari dy gra të ndryshme për nga ëndrrat dhe qëllimet jetësore, deri tek dy shoqe të cilat ndajnë historitë dhe brengat me njëra tjetrën nga ku kuptojnë se kjo do ju krijonte paqe me vetveten dhe të tjerët.

Share: