Studentët e Komunikimit Masiv dhe Produksion vizituan studiot e serialit “O sa mirë”

14 Dhjetor 2015

Një grup i studentëve të Fakultetit Komunikim Masiv dhe Produksion, të shoqëruar nga mësimdhënësja Burbuqe Berisha, vizituan  studiot e serialit “O sa mirë”, serial ky që është realizuar në regji të Ilir Bokshit e në podukcion të DigiAlb.

“ Përveç njohurive tjera,  studentët nga afër e kanë pa punën praktik se si xhirohet filmi televiziv artistik ”, tha ligjëruesja Berisha.

Studentët që ishi në të pranishëm në vizitë:  

Albulena  Balaj, Gentrit Ahmeti , Hekuran Bytyqi , Engjull Sokoli, Krenar Arllati, Egzon Keqmezi , Bajram Emini, Shkelqim Hertica, Bujar Maliqi, Besnik Banushi, Arian Dushi, Blendi Rama, Arlin Gruda, Leonora Dobrunaj, Endri Dermaku, Artan Avdiu, Shqiperim Selimi, Altin Hykolli, Bardhyl Limani dhe Flamur Thaqi.  

Share: