Studenti i Kolegjit AAB, Kastriot Fetahaj, zuri vendin e parë në garën “THE DAY WHEN HACKING IS LEGAL”

13 Dhjetor 2021

Studenti i nivelit Master në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike të Kolegjit AAB Kastriot Fetahaj ka zënë vendin e parë në edicionin e 6-shtë të garës THE DAY WHEN HACKING IS LEGAL, të organizuar në kuadër të konferencës:

“Hack to Learn and Protect Cybersecurity Conference” në bashkëpunim të U.S. Embassy Pristina, Kosovo dhe Albanian Cyber Association.

Ndërsa, kjo garë ka pasur për qëllim testimin e sigurisë së lajmeve në portale të Kosovës.

Share: