Studentja Greta Salihu përfundon me sukses një semestër studimesh në Universitetin Masaryk

22 Shkurt 2024

Të shumtë janë studentët që falë bashkëpunimeve të Kolegjit AAB me universitete nga mbarë bota dhe programit Erasmus+, kanë mundësinë të realizojnë një tjetër eksperiencë akademike siç është rasti i studentes Greta Salihu, e cila përfundoi një semestër në Universitetin Masaryk të Repulikës së Çekisë.

Greta, studente e Fakultetit të Gjuhëve të Huaja në Kolegjin AAB, përfundoi me sukses këtë semestër ku u bë pjesë e një udhëtimi transformues siç thotë ajo.

“Duke qenë e përfshirë në një mjedis dinamik, unë pranova sfidat e reja, krijova miqësi të përhershme dhe zbulova bukurinë e diversitetit kulturor. Programi Erasmus+ më ofroi mundësinë për zhvillim personal dhe hapësirën për një kuptim më të thellë të komunitetit global.”

Në fund Greta e cilësoi të shkëlqyeshme këtë përvojë që la kujtime të çmuara për të dhe një vlerësim e falënderim ndaj Kolegjit AAB për lidhjet që gëzon me institucionet arsimore edhe jashtë kufijve.

Share: