Rinor Tërshani

Arkitekturë

Arkitekti i diplomuar në AAB, tani edhe me studion e tij projektuese

Rinor Tërshani, i diplomuar në Fakultetin e Arkitekturës në AAB, në saje të rezultateve dhe njohurive të fituara gjatë studimeve, ka hapur studion projektuese ”Arch Project”.

“Në studion time mundohem të bëjë projekte unike, ku në to mundtë shihet kreativiteti dhe aftësitë profesionale që i ushtroj,duke u bazuar në njohuritë e fituara gjatë studimeve në AAB”, ka thënë Rinor Tershani, për revistën “AAB Alumni”.

Sipas Rinorit,studio qysh nga dita a parë e punës ka shkuar në drejtimin e duhur:“Të gjitha projektet po realizohen me mjaft sukses. Si studio, që nga prilli kur kam diplomuar deri në shtator,kemi realizuar mbi 20 projekte,dhe i kemi disa të tjerat në realizim e sipër”, tregon ai për revistën tonë.

Rinori shton se përveç projektimit tash në kuadër të studios “Arch Project”bënë edhe ekzekutimin e të gjitha projekteve.

I kënqur me arritjet e tij të deritashme,  Rinori ka vendosur që paralelisht punës të nisë edhe studimet e nivelit master, në Fakultetin e Arkitekturës në AAB.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19