Zenel Berisha

Arkitekturë

I diplomuar në Fakultetin e Arkitekturës në AAB, Zenel Berisha tashmë pjesë e kompanisë KWE

Njohuritë e fituara gjatë studimeve në Fakultetin e Arkitekturës në Kolegjin AAB, tashmë arkitekti i diplomuar Zenel Berisha po i aplikon në profesionin e tij, si site-inxhinier në kompaninë KWE (Kosovo Water Energy).

Zeneli, është punësuar menjëherë pas diplomimit, ndërsa i vlerëson maksimalisht studimet në AAB.

Përveç punës që bëhet me dokumentacionin në zyrë, ai tregon se një pjesë e rëndësishme e punës që e bën realizohet edhe në terren në mbikëqyrjen e projekteve. Kjo punë e bën të lumtur arkitektin e ri Zenel Berisha, sepse siç thekson ai është brilante ta shohësh se si një vepër realizohet nga ideja në skicim e nga skica në plan dhe në ekzekutim.

Duke e pasur parasysh që shumë maturantë tashmë janë në dilema se çfarë do të vazhdojnë në studime, ai i porosit ata që të drejtohen në Fakultetin e Arkitekturës në Kolegjin AAB sepse do të përfitojnë shumë.

Fakulteti i Arkitekturës në Kolegjin AAB organizon studime në nivelin bachelor dhe master, ndërsa nga ky fakultet kanë dalur tashmë arkitektë të cilët dita ditës po bëjnë emër në këtë fushë.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19