Egzon Thaqi

Ekonomik

Egzon Thaqi, i diplomuar në AAB, vazhdon studimet master me sukses të dalluar në Universitetin e Sheffied-it

Egzon Thaqi, i cili ka përfunduar studimet bachelor në drejtimin Banka dhe Financa në Fakultetin Ekonomik të Kolegjit AAB,  ka filluar studimet master në Universitetin Sheffield në Selanik të Greqisë,  falë bursës të fituar nga Ministria e Arsimit,  Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT). 

Egzoni, i cili ka diplomuar me sukses shembullor në AAB, tashmë ka vazhduar me sukses të tillë edhe në studimet master, duke përfunduar edhe semestrin e parë  në programin Banka dhe Financa,  në Universitetin e Sheffield.

Ai ndër të tjerat rrëfen për përvojat e studimeve në AAB, dhe shprehet tejet i kënaqur me njohuritë e fituara në AAB dhe që ka qenë pjesë e këtij institucioni.“Bazat  kryesore të studimeve i kam marrë në AAB, falë profesorëve të cilët kanë punuar shumë me ne, falë bibliotekës e cila tërë kohën ka qenë  në dispozicionin tonë, dhe falë ambientit  dhe infrastrukturës së mjaftueshme dhe komode”, ka thënë Egzon Thaqi, duke shtuar se kushtet Kolegji AAB  e kanë motivuar të vazhdojë studimet jashtë vendit.

Ai me krenari nënvizon se edhe kushtet e studimeve që ofron Universiteti i Sheffieldit në Greqi, janë të ngjashme me Kolegjin AAB, si infrastruktura, bashkëpunimi me stafin akademik, me studentë për organizime të ndryshme, etj..  

Ai shton se qëllimi i tij pas përfundimit të studimeve në Greqi,  është  të kthehet në Kosovë dhe të japë kontribut profesional në fushën e studimeve.  

Egzoni,  gjatë studimeve në AAB, nëpër gara të ndryshme ka fituar disa mirënjohje dhe certifikata, dhe paralelisht studimeve ai ka përfunduar  trajnimin“Entry Programme”në kuadër të “ProCredit Bank”.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19