Elza Mjeku

Komunikim Masiv

Elza, një tjetër storje suksesi e studentëve të Kolegjit AAB

Nuk janë të pakta storiet e suksesit për studentët e Kolegjit AAB. Së fundmi karvanit të sukseseve iu shtua edhe Elza Mjeku, studente e Kolegjit AAB. 

Elza, me përfundimin me sukses të vitit të parë të studimeve, periudhën e pushimeve verore e kishte shfrytëzuar për punë praktike, përmes Kolegjit AAB në kompaninë Kujtesa. Falë përkushtimit dhe suksesit të treguar gjatë kësaj periudhe, Elza tashmë ka fituar edhe një kontratë të rregullt pune, duke u vlerësuar me pikët më të lartë për shkathtësitë e saja komunikuese dhe punën me palë.

Elza tregon se nuk e kishte menduar se përmes punës praktike do të mund të siguronte një vend pune, dhe ky fakt e bën të lumtur duke e motivuar edhe më shumë për studime. 
Elza është vetëm njëra nga storjet inspiruese të studentëve tanë, të cilët përmes Kolegjit AAB arrijnë të sendërtojnë ëndrrat e tyre.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19