Shkenca Kompjuterike

Studentët tonë angazhohen në Webswiss

Bashkëpunimi i Kolegjit AAB me kompaninë Webswiss, ka rezultuar me angazhimin e tre studentëve të Fakultetit të Shkencave Kompjuterike si Junior Developer në kuadër të Webswiss.


Kjo kompani fillimisht ka angazhuar 24 studentë te Kolegjit AAB për të bërë praktikën aty dhe më pas, bazuar në shkathtësitë e treguara, kompania Webswiss ka vendosur të vazhdoj angazhimin e tre studentëve tonë në projektet e veta.


Jemi të bindur se Anida, Gezarti dhe Delvini do të vazhdojnë të na bëjnë krenarë edhe më tutje falë shkathtësive dhe angazhimit të tyre.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19