Drenusha Gashi

Shkenca Sociale

Studentja e AAB-së, Drenusha Gashi punësohet si edukatore në kopshtin “Dua”

Studentja e vitit të katërt në Fakultetin e Shkencave Sociale në Kolegjin AAB, Drenusha Gashi si shumë studentë të tjerë ka shfrytëzuar marrëveshjet e bashkëpunimit që Kolegji AAB ka me institucionin vendore e ndërkombëtare. 

Ajo pas suksesit të treguar gjatë praktikës profesionale të mbajtur në institucionin parashkollor “Dua”, është punësuar si punëtore e rregullt dhe mbanë pozitën e edukatores pranë këtij institucioni. 

Drenusha tregon se studimet dhe përvojat në Kolegjin AAB e kanë ndihmuar që ajo lehtë të inkuadrohet në tregun e punës: “Studimet në Kolegjin AAB kanë qenë tejet të vlefshme për mua, pasi më kanë hapur rrugën drejt karrierës sime profesionale, ende pa i përfunduar studimet. AAB ofron studime cilësore për të gjithë ata që duan të kenë suksese në punë “, thotë ajo. 

Drenusha falënderon dekanin e Fakultetit të Shkencave Sociale, prof.dr. Hysen Kasumi dhe profesoreshën Alberita Bytyqi për përkushtimin e vazhdueshëm që treguan jo vetëm ndaj saj por për të gjithë studentët e Shkencave Sociale.

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19