Krenare Çerkini

Juridik

Studentja e AAB-së, Krenare Çerkini, do ta përfaqësoj Kosovën në Akademinë e dialogut Kosovë-Serbi

Krenare Çerkini është përzgjedhur si njëra ndër përfaqësueset e Kosovës në Akademinë e dialogut Kosovë- Serbi, e cila do të mbahet në Austri.

Krenarja, këtë kualifikim e cilëson si njërin ndër të arriturat më të mëdha të saja. Ndërsa, tha se ndihet optimiste për një përfaqësim të denjë të Kosovës.

“Këtë e rangoj si një ndër sukseset e mia më të mëdha duke qenë se në vete bartë rëndësi historike, e që me shpresë do të arrijmë të bëjmë një gjë të tillë së bashku me vajzat e tjera të përzgjedhura, fuqishëm besoj në përfaqësimin dinjitoz që do t’i bëhet Kosovës” tha Krenarja.

Kujtojmë se Krenare Çerkini muaj më parë ka arritur edhe një sukses tjetër, duke u pozicionuar në krye të Unionit të Studentëve të Kosovës.  

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19