Thirrje për pjesëmarrje në Konferencën Ndërkombëtare në temë “ Sfidat e zhvillimit në një shoqëri që ndryshon: Gjetje nga studime me adoleshentë dhe të rinj”

23 Tetor 2016

Kemi nderin t’Ju ftojmë të merrni pjesë në  Konferencën  Ndërkombëtare  të Universitetit të Tiranës,  e cila organizohet në bashkëpunim me Kolegjin AAB,  Universitetin e Prishtinës “ Hasan Prishtina” dhe  Universitetin Shtetëror i Tetovës, në temën  në temën “Sfidat e zhvillimit në një shoqëri që ndryshon: Gjetje nga studime  me adoleshentë dhe të rinj.

Konferenca mbahet 2- 3 dhjetor  2016,  në ambientet e  Fakultetit të Shkencave Sociale të Universitetit të Tiranës.  

Për më shumë informacione rreth programit të konferencës klikoni këtu

Do t’iu ishim shumë mirënjohës nëse ju e do ta ndanit këtë thirrje për pjesëmarrje të  konferencës edhe me kolegët tuaj.

Ju falënderojmë për interesimin tuaj!

Share: