Thirrje për pjesëmarrje në punëtorinë: “How to make and deploy Dictionary and Brute Force Attack – tested on Cisco Router”

24 Shtator 2019

Të nderuar maturantë dhe studentë,

Kemi kënaqësinë e veçantë t’ ju ftojmë të merrni pjesë në punëtorinë e IV-të, të organizuar nga Fakulteti i Shkencave Kompjuterike në Kolegjin AAB.

Kjo punëtori që temë kyqe ka diskutimin për Sigurinë Kibernetike, do të zhvillohet nën temën “How to make and deploy Dictionary and Brute Force Attack – tested on Cisco Router”.

Punëtoria do të mbahet me 28 shtator nga ora 09:00, në hapësirat e Kolegjit AAB, ndërsa të gjithë të interesuarit mund të rezervojnë vendin e tyre përmes emailit:

[email protected] ose përmes numrin të telefonit: 044 247 071.

Ju mirëpresim të gjithëve!

 

 

Share:

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19