Thirrje për pjesëmarrje – Konferenca Ndërkombëtare Shkencore për linguistikë

24 Mars 2022

10-11 qershor 2022, Shqipëri

Kolegji AAB, si bashkorganizator, ka kënaqësinë të ndajë thirrjen për pjesëmarrje në Konferencën Ndërkomëbtare Shkencore, që do të mbahet në Universitetin “Fan S.Noli”, në Korçë, Shqipëri.

Konferenca “Linguistic perspectives in the light of social developements”; “e-Learning approaches to linguistic acquisition”, organizohet nga Fakulteti i Edukimit dhe Filologjisë, Departamenti i Gjuhëve të Huaja.

Detajet për konferencën mund t’i gjeni këtu.

Share: